World of Warcraft: The Burning Crusade Classic komt mogelijk op 1 juni uit

World of Warcraft: The Burning Crusade Classic komt mogelijk op 1 juni uit

World of Warcraft: The Burning Crusade Classic verschijnt mogelijk op 1 juni, zo blijkt uit een kort online geplaatste screenshot.

Op de officiële Activision Blizzard-site Battle.net zagen een aantal fans de header van een artikel waarin staat dat de uitbreiding op 1 juni uitkomt. Men kon het artikel echter niet openen.

Kort daarna werd de header weer verwijderd. Mogelijk is het te vroeg geplaatst en volgt binnenkort de aankondiging - al is dit niet bevestigd. Voor nu is er nog geen officiële releasedatum van World of Warcraft: The Burning Crusade Classic bekend.

In World of Warcraft Classic kunnen spelers World of Warcraft ervaren zoals de game vlak na lancering was. Burning Crusade Classic geeft spelers logischerwijs de kans het spel te ervaren na de lancering van de eerste uitbreiding, Burning Crusade, in 2007. Mensen kunnen zelf kiezen in welke 'era' ze blijven: die van WoW Classic of Burning Crusade Classic.

In Burning Crusade moeten spelers naar de Outland om de Burning Legion te stoppen. Ook reist men af naar de moerassen van Zangarmarsh en vecht men met de Burning Legion in de Black Temple. De uitbreiding voegde de Blood Elf voor de Horde, en de Draenei voor de Alliance toe. Ook bevat het het Arena PvP-systeem, het Jewelcraft-beroep en vliegende mounts.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

nice, ben van plan om een Blood Elf paladin te maken. heb de horde kant nooit gedaan in burning crusade. En wanneer ze ook de lich king doen ben ik van plan om weer een Death Knight te maken, misschien wel meerdere classes want dat vond ik wel de gaafste uitbreiding, denk dat ik daar blijf hangen.

0

@HunterSeeker je kunt shadowlands spelen, dan speel je al een paar uitbreidingen verder en kun je ook een death knight spelen ;-) en meer gebieden, meer customizations, etc etc

0
test

@Jar25 ja weet ik, maar toch vond ik hoe het vroeger was zonder al die extra's het een stuk leuker dan nu. Laatste uitbreiding die ik gedaan had was met die trollen en zeemannen van Alliance, kom er ff niet op. Vond ik erg tegenvallen, grindfest voor rep en amper voortgang. Ik ben ook vooral een solo speler omdat ik niet erg veel tijd heb. af en toe een dungeon kan nog wel maar Raiden zal em niet worden.

0
test

Lekker! Bijna 60 met m'n warrior.

0

Aanbevolen voor jou