World of Warcraft: Shadowlands uitgesteld naar later dit jaar

World of Warcraft: Shadowlands uitgesteld naar later dit jaar

Blizzard heeft World of Warcraft-uitbreiding Shadowlands uitgesteld naar ergens later dit jaar.

De nieuwe uitbreiding had eigenlijk op 27 oktober moeten verschijnen. Het bedrijf laat via social media echter weten dat het nog iets langer duurt. Een precieze nieuwe releasedatum is er nog niet. Volgens Blizzard is er iets meer tijd nodig om de uitbreiding af te maken.

Shadowlands bevat onder andere een nieuw gebied, genaamd Exile's Reach, voor beginners. Natuurlijk zijn er ook nieuwe kerkers en een nieuwe raid om te verkennen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik zag gisteren al berichten voorbij komen dat mensen speciaal 3 weken vakantie hadden opgenomen. Ze waren nu helemaal over de zeik omdat ze niet wisten wat ze met hun 3 vrije weken moesten doen. Hartverscheurend....

0
test

@ShadowKiller allemaal een minuut stilte voor deze tragische gebeurtenis :P

0
test

@ShadowKiller Ik begrijp het wel, hoeft niet eens persee voor WoW te zijn. Als er een willekeurige game uitkomt waar je flink naar uit kijkt, tijd ervoor reserveerd, en vervolgens de datum word verzet waardoor al je plannen in de soep lopen.

0
test

@HunterSeeker Maar er is meer in het leven dan gamen. :) Ik zou mijn vakantie niet opnemen om alleen maar te gamen. Ik zorg dat ik andere plannen heb, en gamen kan altijd tussendoor. Ieder zijn eigen ding uiteraard.

0
test

@ShadowKiller Tja, vervelend voor ze. Het is wel gewoon je eigen verantwoordelijkheid om zoiets te doen. Ik heb liever een goed spel van Blizzard, dan die paar huilebalken die een product willen spelen die niet af is. Ik wil ook zo snel mogelijk de ellende van Bfa achter mij laten, maar dat gaat niet lukken als ze weer zo'n dramatisch begin hebben. Goede zet van Blizzard en erg fijn dat ze toch goed hebben geluisterd en gekeken naar de daadwerkelijke testers van de bèta.

0

Helaas, sinds lange tijd weer geïnteresseerd in "retail" WoW. Vermaak me nog steeds met Classic WoW maar niet zoveel tijd meer voor als vroeger haha. Heb BfA overgeslagen want class design was echt verschrikkelijk. Alles was zowat hetzelfde. In Shadowlands lijkt dit weer wat beter te zijn. Maargoed, Baldurs Gate 3 Early Access komt aankomende dinsdag uit dus daar ben ik wel even zoet mee

0

Aanbevolen voor jou