World of Warcraft: Shadowlands bevat nieuw gebied voor beginners

World of Warcraft: Shadowlands bevat nieuw gebied voor beginners

De aankomende World of Warcraft-uitbreiding Shadowlands bevat een nieuwe zone genaamd Exile's Reach, dat als nieuw begingebied dient voor nieuwe spelers.

Dat wordt gemeld in een blogpost van Blizzard. Spelers worden in Exile's Reach gevraagd om met een groep nieuwkomers een zoektocht naar een vermiste persoon te houden, dat natuurlijk helemaal uit de hand loopt.

Spelers verkennen tussen level één en tien dit gebied, dat wordt afgesloten met een nieuwe minikerker met twee bazen. De kerker is voor maximaal vijf spelers. Het begingebied wordt verplicht voor nieuwkomers.

Na Exile's Reach beginnen spelers aan Battle of Azeroth of praten ze met Chromie voor een andere uitbreiding. Wanneer level 50 bereikt wordt, kan Shadowlands beginnen. De nieuwe uitbreiding moet ergens dit jaar verschijnen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Volgens mij klopt terugkeer niet. De huidige Lich King, Bolvar, is nooit weggeweest (nadat hij Lich King werd). Daarnaast wordt zijn Helm of Domination gesloopt door Sylvanas. Het is meer dat hij wordt aangevallen en met die helm kon hij de scourge aansturen. die raakt hij dus kwijt.

0
test

@NightyNite Ah, ik ben zelf niet zo heel bekend met de franchise dus thanks voor de heads up. Zou je kunnen zeggen dat ik het wél goed samenvat door te melden dat er weer meer focus op de Lich King komt te liggen in de uitbreiding?

0
test

@MichelMusters Ik speel het zelf niet, maar wat ik van de trailer begreep was het juist ''hey lich king..aaaand he is gone'' en werd het meer als opstapje gebruikt om uit te leggen waarom er opeens een soort portal in de lucht zit. If anything zit hij er dus juist niet in.

0
test

@MichelMusters ja, daar lijkt het nu wel op ja, Bolvar, de huidige Lich King, maar op dat moment zonder die helm, lijkt wel een belangrijke rol te spelen.

0
test

Na "The Lich King" uitbreiding was het verhaal van WoW niet meer interessant..

0

Aanbevolen voor jou