World of Warcraft heeft twaalf miljoen abonnees | Gamer.nl

World of Warcraft heeft twaalf miljoen abonnees | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

World of Warcraft lanceerde in 2004 en kreeg meer dan tien miljoen gebruikers in 2008. Tijdens de rece ie leek de toename in nieuwe leden langzaam op te drogen, met elf miljoen leden aan het einde van 2008. Ondanks het feit dat er ook steeds meer mensen stoppen met World of Warcraft, groeit het aantal abonnees nog steeds. Mede dankzij de aankomende uitbreiding Cataclysm is het aantal leden weer aan het toenemen.

Over Cataclysm

World of Warcraft: Cataclysm past veel bekende gebieden aan en voegt hieraan een flink aantal nieuwe quests toe. Ook is er gesleuteld aan de toegankelijkheid, waardoor de gebieden geschikt zijn voor zowel personages met een lager als met een hoger niveau dan voorheen. De uitbreiding verschijnt op 7 december.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou