WISTEN WE AL - Driveclub-update voegt fotomodus en nieuwe banen toe | Gamer.nl

WISTEN WE AL - Driveclub-update voegt fotomodus en nieuwe banen toe | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Op de Facebook-pagina is te lezen dat de update een fotomodus toevoegt waarmee spelers screenshots kunnen maken en delen. Dat kan door op de rechterkant van het touchpad op de controller te drukken.

De update voegt ook drie nieuwe banen toe, en de omgekeerde versies: Yedapalli (India), Los Pelambres (Chile) en Wester Ro (Schotland). Daarnaast zijn de negatieve effecten van bochten afsnijden en botsen aangepast om de balans van de game te behouden.

De fotomodus werd al eerder aangekondigd, toen maakte de ontwikkelaar Evolution Studios ook bekend dat Driveclub-spelers twee gratis dlc-pakketten krijgen ter compensatie voor de serverproblemen. De PlayStation Plus-versie van het spel is voor onbepaalde tijd uitgesteld.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou