WipEout 2048 zou zombiemodus krijgen | Gamer.nl

WipEout 2048 zou zombiemodus krijgen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De modus Zombie zou een soort overlevingsrace worden waarin de speler het opneemt tegen zombieracers die uit zijn op zijn vernietiging. De speler zou zijn schip moeten beschermen van de tegenstanders, waarvan er steeds meer op het circuit komen, met uitwijkmanoeuvres en wapens. Uiteindelijk zou de speler het op moeten nemen tegen het moederschip van de zombies.

"Onze prototypes tonen aan dat het erg leuk was om te vluchten van een horde aan angstaanjagende zombieschepen, maar Zombie was een van een aantal coole modi in de protoypefase. Op het laatste moment hebben we besloten om de Zombie-modus op een laag pitje te zetten", vertellen ontwikkelaars Karl Jones en Stuart Tilley.

"Dat gezegd hebbende, net als een echte zombie is de Zombie-modus dood, maar niet helemaal dood." Mogelijk komt de Zombie-modus later alsnog uit als downloadbare uitbreiding. WipEout 2048 komt uit op 22 februari uit, tegelijk met de PlayStation Vita.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou