WipEout 2048 krijgt gratis updates | Gamer.nl

WipEout 2048 krijgt gratis updates | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Omdat de game in de eerste week van de PlayStation Vita uit moest komen, zijn er een aantal zaken niet in het spel gekomen. "Je hebt een bepaalde lijst van dingen die je moet doen voor een bepaalde tijd en je hebt een punt waarop je dat afkapt", vertelt Jones.

Een aantal van deze zaken wordt alsnog naar de game gebracht middels gratis updates. "We gaan natuurlijk niet alleen betaalde content aanbieden, maar ook gratis content. Dit zullen grotendeels de zaken zijn waarvoor we de tijd niet hadden, zoals het AR Museum", aldus Jones. De ontwikkelaar kijkt ook naar "zaken die de toolset van de game verbeteren", zoals aangepaste besturing, een uitbreiding van de multiplayer en meer cro play-ondersteuning.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou