Wintersportgame Steep nu gratis op pc

Wintersportgame Steep nu gratis op pc

Het wintersportspel Steep is nu gratis te downloaden voor pc.

Ubisoft's extreme sportsgame kan gratis binnen worden gehaald via Uplay. De game verscheen in 2016 op pc, PlayStation 4 en Xbox One en laat spelers snowboarden, skiën en allerlei andere sporten uitoefenen op besneeuwde bergen. De game kan tot 22 mei gratis geclaimd worden.

Gamer.nl gaf het spel een 8 en schreef: "De Alpen in Steep zijn even spannend als ontspannend. Zowel het slijpen van je vaardigheden in de vele challenges als het verkennen van de weergaloos mooie bergomgeving is uren achter elkaar leuk - in je uppie of met anderen. Zolang je het paragliden maar voor de korte termijn bewaart, want de kracht van Steep schuilt in het skiën, snowboarden en vliegen met je wingsuit."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Toffe actie, Steep is wel een van mijn favorite console games van Ubi! Raad ook zeker de DLC aan! Als je het nog niet gespeeld hebt, dan moet je het zeker uitproberen!

0
test

@MelvinChowder Kun jij toevallig vertellen of er veel veranderd is vanaf de beta? Ik heb de game toen kort gespeeld maar ik vond het allemaal niet zo lekker besturen.

0
test

@xtclunatic Bij de beta had je maar een map (de alpen), nu kan je kiezen tussen de Alpen, Alaska (Gratis maps) en Japan en Korea (samen 1 map (DLC)). Ook zijn er meer verschillende sporten toegevoegd zoals Rocket-powered wingsuits, sleeen, basejumping en speed riding (skieen met parachute). Qua gameplay lijkt het op de beta, maar onderstussen is er qua UI veel veranderd. De menu's zijn makkelijker te gebruiken en overzichtelijker gemaakt. Ook is er nu meer keuze tussen verschillende cosmetics. (oa. kleding, outfits, boards enz.) Ook zijn er DLC voor de bekendste events van snowboarden, namelijk de Winter X Games en de Olympische winter spelen (in Japan/Korea). De besturing is aan de moeilijke kant, maar is zeker niet onmogenlijk om te leren. Dit valt voor mij onder "easy to play hard to master"

0

Aanbevolen voor jou