Winterse dlc onderweg naar Planet Zoo

Winterse dlc onderweg naar Planet Zoo

De nieuwste dlc van Planet Zoo introduceert een winterse dierentuin. De uitbreiding, genaamd The Arctic Pack, is vanaf 17 december te koop voor ongeveer tien euro.

Het uitbreidingspakket introduceert onder andere vier nieuwe dieren, het gaat hier om wolven, bokken, rendieren en ijsberen. Daarnaast kunnen spelers aan de slag met twee nieuwe winterse parken en uitbreiding naar Noorwegen en Mexico. De uitbreiding voegt tevens nieuwe uitdagingen toe aan de dierentuinsimulatie.

Tegelijk met de dlc lanceert er ook een gratis update, deze voegt onder andere een leeftijdsknop toe waarmee het leeftijdsproces van dieren kan worden vertraagd. Bovendien worden er nieuwe heat map-varianten toegevoegd, beheerders dienen voortaan op hun hoede te zijn voor criminaliteit en inteelt.

Ontwikkelaar Frontier gaf onlangs een afbeelding vrij waar een aantal interessante statistieken op staan afgebeeld, gebaseerd op de eerste maand van Planet Zoo. Zo zien we bijvoorbeeld dat er 62 miljoen dieren zijn geboren, 13,7 miljoen dieren zijn vrijgelaten en dat Nederlanders kennelijk gek zijn op flamingo's.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@denver Ik heb PLanet Zoo niet meer aangeraakt sinds RDR2 voor de pc is verschenen. Ik vermaak me er goed mee.

0
test

6 weken na release al een volledig DLC pakket uitbrengen is best wel bizar. Ik weet dat het tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld is geworden maar ik mis de tijden dat een jaar na release een dikke expansion uit kwam en je verder gewoon waar voor je geld had.

0

Aanbevolen voor jou