Windows 10 Creators Update met Game Mode, Paint 3D en meer verschijnt morgen | Gamer.nl

Windows 10 Creators Update met Game Mode, Paint 3D en meer verschijnt morgen | Gamer.nl

Morgen verschijnt de langverwachte href="https://blogs.windows.com/buildingapps/2017/04/05/windows-10-creators-update-creators-update-sdk-released/#6V8cQq90Hi6Cy6EM.97">Creators Update</a> voor Windows 10. De update voegt onder andere een Game Mode, mixed reality, hdr en het programma Paint 3D toe.

De Game Bar en Game Mode zijn de belangrijkste updates voor gamers. Met de Game Bar kunnen opnames in 30fps of 60fps worden gemaakt in verschillende standaarden van kwaliteit. Ook wordt de laatste anderhalve minuut van games standaard opgenomen en kunnen spelers eenvoudig beginnen met het streamen op Windows 10.

De Game Mode reduceert het aantal achtergrondproce en, waardoor de framerate van ondersteunde games stabieler moet zijn. Vooral de first-party games van Microsoft, zoals Halo Wars 2, worden hiervoor ondersteund.

Daarnaast voegt de update Windows Mixed Reality toe, een programma om bezitters van de Hololens of Acer Development Edition Windows-programma's in hun huis weer te laten geven. Zo kunnen bijvoorbeeld de Edge-browser, Windows Photos en Mail op een muur weergegeven worden.

Paint 3D maakt het mogelijk om 3D ontwerpen te maken en deze te exporteren naar andere programma's. Ook wordt Remix 3D geïntroduceerd, waarbij gebruikers ontwerpen kunnen delen in collecties.

Andere verbeteringen voor gaming zijn een een update van de Windows Display Driver Module voor augmented en virtual reality en ondersteuning voor de hdr10-standaard.

Media has no description
Media has no description
Media has no description
Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou