Windbound krijgt drie gratis uitbreidingen

Windbound krijgt drie gratis uitbreidingen

Adventuregame Windbound ontvangt drie gratis uitbreidingen, waarvan de eerste nu beschikbaar is.

Dat hebben uitgever Deep Silver en ontwikkelaar 5 Lives Studios aangekondigd. De eerste update, die nu beschikbaar is, bevat een nieue Witch Skin waarmee Kara nieuwe mogelijkheden krijgt, zoals langdurige potions en de mogelijkheid om in de buurt van de plek waar men dood is gegaan te respawnen.

Ook wordt er een fotomodus aan de game toegevoegd waarmee spelers allerlei foto's kunnen maken. Tot slot voegt de update een Eternal Voyage-modus toe, een soort eindeloze modus waarbij de game niet ophoudt na Chapter 5.

Later dit jaar moet een tweede gratis update uitkomen met nog meer nieuwe skins voor Kara, een free-sailing modus en een verbeterde Nautilus-torenervaring. Een laatste gratis update in het eerste kwartaal van 2021 tot slot moet nieuwe vijanden, moves en gameplaymechanismen toevoegen via een 'corruption'-systeem.

Windbound is nu beschibkaar voor PlayStation 4, Xbox One, Switch, Steam, Epic Games Store en Google Stadia. In het spel varen spelers vergelijkbaar met Zelda: Wind Waker over de oceaan en doen ze verschillende eilanden aan.

Windbound

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De game zag er altijd wel interessant uit, alleen waren de reviews niet echt super omdat de gameplay loop nogal saai en frustrerend is. Hopelijk weten ze dat met wat updates te fixen.

0
test

@FishSt1ck Frustrerend kan ik beamen. Spel ziet er uit en speelt als een zelda game voor mijn gevoel. Flinke leercurve is niet erg maar bepaalde basics en controls zijn niet voor de hand liggend en worden niet uitgelegd. Zit je dan met je zeilbootje waar het zeil niet af kan met tegenwind....

0

Aanbevolen voor jou