Altijd al een keer naar de E3 in Los Angeles willen gaan? Of is je clan gewoon zo goed in Medal of Honor Allied Assault Breakthrough dat je zeker weet dat jullie winnen in een tournament? Schrijf je dan nu in voor de MoH:AA Breakthrough International Championships van EA en maak kans op $13.000 dollar in prijzen en directe toegang tot de E3 in Los Angeles.Gamers over de hele wereld zullen strijden in de Official International Medal of Honor Allied Assault; Breakthrough Championships in mei 2004 in Los Angeles, California. Doe mee en sleep $13.000 aan prijzen + toegang tot de E3, de grootste internationale videogame beurs, in de wacht.

Wanneer een clan, bestaande uit vijf spelers, zich door de landelijke èn Europese MoHAA: Breakthrough Finales in The Game Syndicate te Rotterdam weet te slaan, zullen de spelers de uitdaging wereldwijd aangaan om zich de titel als 'beste MoHAA team van de wereld' toe te eigenen.

Om meer informatie over dit event te bekijken of om direct je clan in te schrijven voor de wereld kampioenschappen dan kan je HIER terecht.

Let wel op de aangegeven data zodat je niet in de fout komt met je studie.

Het gaat om MoH:AA Breakthrough!!