Wii-versie Transformers krijgt nieuwe naam | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Hoewel de reden voor de naamsverandering niet duidelijk is, wijst dit erop dat de Wii-versie aanzienlijk zal verschillen van de Xbox 360- en PlayStation 3-versies van de game. Die houden de subtitel War for Cybertron. De DS-versies van het spel zijn opgesplitst in een Autobot- en een Decepticon-variant, maar ook deze behouden de subtitel War for Cybertron.

Cybetron

Transformers: War for Cybertron is een shooter vanuit het derdepersoonsperspectief. In de game neemt de speler controle over verschillende transformers, van zowel de Autobot- als de Decepticon-factie. De oorlog voor Cybertron, de thuisplaneet van de robots, wordt in dit spel verder uitgediept. Dit verhaal is nog niet eerder verteld in de films, tekenfilms en stripverhalen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou