Wii-versie FlatOut vol voluptueuze dames | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Naast één ingame screenshot bevat het vrijgegeven beeldmateriaal vooral plaatjes van auto's waarop prominent een foto van een slanke, schaarsgeklede jonge dame is geplakt. Hiermee lijkt Team 6 met de FlatOut-reeks een heel andere weg in te slaan die meer doet denken aan het tuninggebeuren uit Juiced 2 dan het verschrompelde blik van de eerste twee FlatOut-games.

De nieuwe FlatOut-game kent een viertal spelmodi, namelijk Racing, Trash, Arena en Stuntman. Racing laat spelers rondjes racen met als doel als eerste over de finish te komen, of ervoor te zorgen dat de speler de enige is die nog rondrijdt. De agre ieve races vinden plaats in onder andere een financieel district, een haven en een Zuid-Europees stadje. In Trash moet je met een knuppel de auto van een andere speler tot gort slaan.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou