Wii U verschijnt 30 november in Europa | Gamer.nl

Wii U verschijnt 30 november in Europa | Gamer.nl

EA Sports heeft een gratis FIFA 14 Ultimate Team: World Cup-modus aangekondigd voor FIFA 14.

Er zijn geen prijzen gegeven omdat Europese winkeliers hun eigen prijzen mogen bepalen.. De verschillende Wii U-pakketten worden in de Verenigde Staten voor 299,99 en 349,99 dollar verkocht, dus mogelijk kost de Wii U in Europa ongeveer hetzelfde in euro's.

De Wii U komt in Europa in twee pakketten beschikbaar. De Basis Pack bevat een witte Wii U-console met 8 GB flashgeheugen en een GamePad, kabels voor de console en Pad, en een HDMI-kabel. De Premium Pack, met zwarte Wii U en GamePad, heeft net als de Basic Pack een GamePad en kabels, maar ook 32 GB flashgeheugen, een Wii Sensor Bar-acce oire en Nintendo Land. Daarnaast bevat het pakket ook een standaard voor de GamePad en console. Nintendo Land wordt ook apart verkocht voor consumenten die de Basic Pack kopen.

Voor mensen die geen Wii-controllers hebben, brengt Nintendo een Wii Remote Plus Additional Set uit, met een Wii Remote Controller en Sensor Bar. Daarnaast brengt Nintendo op de lanceringsdag van de Wii U een Pro Controller uit, die een traditionele besturing kent.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou