'Wii U-controller bruikbaar in dezelfde kamer als console' | Gamer.nl

'Wii U-controller bruikbaar in dezelfde kamer als console' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Kotaku vroeg de legendarische gamemaker of het mogelijk zou zijn om met de Wii U in de slaapkamer te spelen, als de spelcomputer in de woonkamer staat. "Zonder erop in te gaan of het wel of niet fysiek mogelijk is om het apparaat door je hele huis te gebruiken, het apparaat is ervoor ontworpen om te gebruiken in dezelfde ruimte als de televisie [en de spelcomputer]. Ze zijn ontworpen om met elkaar te werken."

Veel games zullen gebruikmaken van een combinatie van het televisiescherm en de touchscreen op de Wii U-controller. Desalniettemin heeft Nintendo ook gedemonstreerd dat het mogelijk is om alle beelden van een game naar de controller te streamen, zodat er geen televisie nodig is om spellen te spelen. Miyamoto laat in het midden hoe dichtbij spelers bij de spelcomputer moeten zijn om dit te kunnen doen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou