Wii Sports Resort bijna zeven miljoen keer verkocht | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het origineel, Wii Sports, is al meer dan 50 miljoen keer verkocht. Een kanttekening bij deze cijfers is wel dat deze game in Europa en de Verenigde Staten al sinds de lancering van de Wii niet los wordt verkocht, maar gebundeld met de spelcomputer.

Wii Fit Plus, die sinds 25 juni verkrijgbaar is in Japan, is inmiddels 2,13 miljoen keer verkocht. Het eerste deel, Wii Fit, staat inmiddels op 22,5 miljoen verkochte exemplaren. Wii Play, de verzameling minigames die met een Wii-controller wordt gebundeld, is 24,4 miljoen keer over de toonbank gegaan. Mario Kart Wii is inmiddels 18,4 miljoen keer verkocht.

DS

Super Mario Bros. is met 19,9 miljoen exemplaren de bestverkochte game op Nintendo DS. Mario Kart DS staat op 16,1 miljoen verkochte exemplaren en Pokemon Platinum op 6,4 miljoen. Profe or Layton en de Doos van Pandora is 1,26 miljoen keer over de toonbank gegaan.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou