Wii-shooter Conduit 2 wederom uitgesteld | Gamer.nl

Wii-shooter Conduit 2 wederom uitgesteld | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het is nu de derde keer dat de game is uitgesteld. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat het spel nog in 2010 uitgebracht zou worden. In oktober vorig jaar maakte Sega bekend dat het spel uitgesteld zou worden naar februari. Begin dit jaar kwam de uitgever daar weer op terug en werd de game naar 18 maart verplaatst en nu maakt de uitgever bekend dat het spel op 19 april uit zal komen.

Shooter

Conduit 2 is een first-person shooter die met de Wii-afstandsbediening en de Nunchuck wordt bestuurd. In de game reist de speler af naar het mysterieuze Atlantis, waar van alles mis is. Met een groot arsenaal aan wapens moet de speler het opnemen tegen hordes vijanden en grote eindbazen. Ook bevat de game een splitscreen- en online multiplayer.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou