White Knight Chronicles in mei naar PS3 en PSP | Gamer.nl

White Knight Chronicles in mei naar PS3 en PSP | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In White Knight Chronicles II, in Japan bekend als White Knight Chronicles: Awakening of Light and Darkne , kruipt de speler net als in het eerste deel in de huid van Leonard, de krachtige White Knight. De game, die wederom is ontwikkeld door Level-5, speelt zich een jaar na het origineel af en bevat een nieuw, dynamischer vechtsysteem. Spelers kunnen hun personage aanpa en en hun eigen strategieën en aanvallen plannen.

Het singleplayeravontuur duurt naar verluidt ongeveer dertig uur. Daarnaast is er een multiplayermodus waarin zes spelers samen opdrachten kunnen uitvoeren. Ook is het mogelijk om online op avontuur te gaan in de wereld van White Knight Chronicles II, hier vrienden te ontmoeten en gildes op te richten. Op de disc vinden spelers bovendien een verbeterde versie van het originele White Knight Chronicles, dat in februari 2010 uitkwam in Nederland.

PSP

White Knight Chronicles: Origins is in Japan bekend als White Knight Chronicles: Episode Portable Dogma Wars en speelt zich tienduizend jaar voor het originele spel af, ten tijde van een wereldoorlog. Gamers spelen in deze game tegen de ridders van Yshrenia, die in de twee PlayStation 3-delen juist hun bondgenoten zijn. Dit doen ze in hun eentje, of met maximaal drie vrienden in de onlinemodus van het spel.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou