Welcome to the Jungle op Vietcong 2 screens | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

In het vierde kwartaal van dit jaar komt 2k Games met een opvolger op de Vietnam-shooter Vietcong, dat begin 2003 op de markt kwam. In Vietcong 2 staat de Tet Offensive van 1968 rond de stat Hue centraal. Voor het verhaal heeft men de herinneringen van soldaten die destijds ter plaatse waren gebruikt, om zo een zo realistische mogelijk beeld te scheppen. Niet alleen de gewelddadige gevechten komen hierbij aanbod, maar ook een nieuwjaarsviering.

Ook de andere kant van de oorlog wordt in Vietcong 2 belicht, want je kunt nu ook de rol aannemen van een jochie die van eenvoudige Vietcong vechter opklimt naar Sergeant van de opstandelingen van Hue. De mi ies in beide campagnes lopen vloeiend in elkaar over, zonder dat je menu's en briefings voor je kiezen krijgt, zodat je het gevoel krijgt van een naadloze spelervaring.

Ook de multiplayer is opnieuw een belangrijk aspect van Vietcong 2. Maar liefst 64 spelers kunnen met elkaar de strijd aangaan, waarbij keuze is uit verschillende karakterkla en. Ook staan er in multiplayer diverse bestuurbare voertuigen tot je beschikking.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou