Wederom twee ontwikkelaars opgestapt bij Infinity Ward | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Programmeur Jon Shiring kondigde zijn afscheid op Twitter: “Na bijna zes jaar bij Infinity Ward, heb ik vandaag ontslag genomen. Ik ben ongelooflijk trots op alles wat we bereikt hebben en ik zal iedereen mi en.” De tweede persoon is Mackey MacCandlish, die op Facebook heeft aangekondigd dat hij na acht jaar opstapt als designer bij de Call of Duty-studio. 

Respawn

Na het ontslag van studiobazen Vince Zampella en Jason West begin maart, stapten onlangs ook ontwikkelaars Francesco Gigliotti en Todd Alderman op bij Infinity Ward, de studio die gebukt gaat onder een conflict met Activision. Het is onbekend  waarom de werknemers precies zijn opgestapt en wat ze hierna zullen gaan doen. Het is denkbaar dat ze een nieuwe baan vinden bij Respawn Entertainment, de gisteren opgerichte ontwikkelstudio van Jason West en Vince Zampella. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou