Webshop 12Game.com failliet verklaard | Gamer.nl

Webshop 12Game.com failliet verklaard | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Consumenten en b2b-partijen moeten niks van de overgang merken. We zitten al in deze busine en willen graag uitbreiden, vandaar dat we de onderneming hebben overgenomen", verklaart Gazi Yucel, bestuurder van Nextic, tegenover Entertainment Busine . Er zijn nog steeds games te bestellen in de webshop, en consumenten die een game hebben gereserveerd bij 12Game zouden deze nog gewoon moeten ontvangen.

Yucel zegt wel een aantal aanpa ingen te gaan maken in de bedrijfsvoering. "Natuurlijk zijn er bij het bedrijf in het verleden een aantal zaken niet op een goede manier gegaan. Wij doen dat al wel goed, maar verder gaan we geen wijzigingen doorvoeren." Wat Yucel betaald heeft voor de winkel wil hij niet zeggen, het enige dat hij kwijt wil is dat het een goede prijs was.

Nextic is eigenaar van een aantal verschillende webshops waaronder Gamedumper, Futurezone, Mediadumper, Budgetveiling en Gameswaardebon.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou