Water nieuw spelelement in LittleBigPlanet | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het downloadbare contentpakket, met de naam Pirates of the Caribbean, voegt 5 nieuwe levels toe in de stijl van de gelijknamige Disneyfilm. Daarnaast introduceert het pakket duikuitrusting, 27 nieuwe objecten, 14 decoraties, 8 materialen, 1 kostuum en 11 nieuwe trophy's toe. Aan de content hangt een prijskaartje van 5,99 euro.

De update, die de naam Danish Blue heeft gekregen, brengt het spel naar versie 1.22. De meeste veranderingen die het brengt hebben te maken met de downloadbare content en de mogelijkheid om het water te gebruiken. Alle spelers kunnen levels spelen waarin water zit, maar alleen mensen die het contentpakket hebben gekocht kunnen er ook levels mee bouwen. Daarnaast is het nu mogelijk om versierde POD's op te slaan.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou