Watch Dogs Legion draait in 4k en 30 fps met ray-tracing op PS5 en Series X

Watch Dogs Legion draait in 4k en 30 fps met ray-tracing op PS5 en Series X

Watch Dogs Legion draait op PlayStation 5 en Xbox Series X in een 4k-resolutie en 30 frames per seconde met ray-tracing.

Dat blijkt uit een Reddit AMA met Ubisoft-producent Lathieeshe Thillainathan. Ray-tracing, waarmee lichten op realistische wijze op oppervlakten reflecteren, moet voor een nog reëlere spelwereld zorgen. Eerder werd al bekendgemaakt dat de game ook op pc ray-tracing krijgt.

Het is nog niet bekend of gamers verschillende opties kunnen kiezen in de game - veel next-gen lanceringsgames laten spelers kiezen tussen een grafische modus of een modus met een stabiele framerate. Mogelijk dat ray tracing uit kan worden gezet om bijvoorbeeld 60 frames per seconde als framerate te ontgrendelen - maar dit heeft Ubisoft dus nog niet bevestigd.

Watch Dogs Legion verschijnt op 29 oktober voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Google Stadia. De game komt ook naar Xbox Series X en Series S op 10 november en PlayStation 5 op 19 november. Hieronder is een vorige week uitgekomen trailer van de game te zien.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Er gaat heel weinig verschil zitten tussen de 2 consoles. Xbox heeft de gamepass en wat belovende aankondigingen. Waarbij de ps5 voor borduurt op hun succes qua exclusives. Ben blij dat ik 1 van de gelukkige ben die in november beide in huis hebt. Xbox voor de main titels als AC en CoD en de ps5 voor de exclusives.

0

@Roy36NL Dit zijn crossgen games er gaat wel degelijk verschil tussen zitten

0

@Ichabod ja als je kijkt wat we van halo gezien hebben moet het niveau inderdaad omhoog voor de Xbox, maar hij is niet voor niets uitgesteld

0
test

@Roy36NL wacht maar af als consoles uit zijn en digital foundry per game er naar kijkt. Het verschil word zelfde als ps4 pro en one x denk ik. Dat men zegt de ene doet dit hoeft niet te beteken dat ie het ook aankan, dit zagen we ook al bij de pro met checkerboard en 1440p modes.

0

@hulstpower toch op mijn pro meer plezier beleefd qua games. Vond de specs toen ook veel belovend op de scorpion al kon ik het niet terug vinden in de games. Crackdown 3 sea of thieves waren niet echt games waarvan het afspat. Enige misschien was Forza. Zelfs ori liep niet soepel. Hieruit blijkt maar weer dat je ook goede studio’s moet hebben om een console te laten “shinen”. Dit komt hopelijk snel goed nu Xbox aan het investeren is maar de snelste is niet altijd een garantie voor succes.

0
test

Doe maar een 60 FPS performance mode. 30 FPS kan echt niet meer anno 2020.

0
test

@xeros Idem; ik ga liever voor non ray tracing en dan wel 60fps graag. Hoe dichter we bij de launch komen, hoe minder enthousiast ik word om z.s.m. een nieuwe console óf TV te kopen. Ik wacht even tot na de launch op de uitbreide reviews van diverse sites, zodat ik een goed beeld heb wat ik precies kan verwachten van sommige games.

0
test

@xeros Als de graphics daar mooier van worden en het een single player game is die niet om pure snelheid draait, vind ik 30 fps dikke prima.

0
test

@darkmanwls helemaal mee eens en het mooiste is als je de keuze krijgt, wil je 60 non Ray tracing of 30 ray of 1440p 120. Maar als. Ik voor singel player game Ray tracing dan kies ik daar voor.

0

Aanbevolen voor jou