Watch Dogs krijgt ondersteunende iPad-app | Gamer.nl

Watch Dogs krijgt ondersteunende iPad-app | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Tijdens de presentatie werd dezelfde demo getoond als tijdens de persconferentie van Ubisoft. De demo werd echter afgesloten met een demonstratie van de iPad-app die een aanvulling biedt op de game, vergelijkbaar met Xbox Smartgla . De app toont een kaart, in dezelfde stijl als de game, van waaruit spelers informatie kunnen opvragen over de stad en alle locaties en gebouwen die ze bezocht hebben tijdens de game.

Spelers zouden bijvoorbeeld een plattegrond van het theater uit de demo kunnen opvragen of informatie over het doelwit kunnen opzoeken. Daarnaast kunnen spelers vijanden volgen, maar ook vrienden die de game spelen. Spelers kunnen zien hoe vrienden een mi ie hebben gespeeld en wat hun voorbereiding was.

Daarnaast kunnen spelers in-game NPC’s scannen, die informatie wordt dan toegevoegd aan de app en daardoor zouden spelers "meer macht krijgen in verschillende districten". Hierdoor zouden spelers vrienden kunnen helpen of uitdagen. Hoe dit in zijn werk zal gaan is onbekend, maar volgens Ubisoft is dit "van grote invloed op het verdere verloop van de game".


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou