Watch Dogs 2 kan nog steeds gratis geclaimd worden

Watch Dogs 2 kan nog steeds gratis geclaimd worden

Mensen die niet konden inloggen om Watch Dogs 2 voor pc gratis te claimen tijdens de Ubisoft Forward-presentatie kunnen dat nu alsnog doen.

Vorig week dat maakte Ubisoft bekend dat mensen die hun Uplay-account met Twitch verbonden of mensen die de stream keken via een Uplay Client Watch Dogs 2 gratis ontvangen. Vanwege overbelaste servers konden veel fans echter niet inloggen tijdens de Ubisoft Forward-presentatie.

Ubisoft biedt via Twitter haar verontschuldiging aan voor de inlogproblemen en kondigde aan de game op een andere manier gratis aan te bieden.

Dat is nu mogelijk, via een link kunnen mensen alsnog een gratis exemplaar van de hackergame claimen, samen met een aantal extra bonussen.

Watch Dogs 2 is nu uit op de PlayStation 4, Xbox One en pc. Lees hier onze review van de PlayStation 4-versie van de game. Gisteren werd onthuld dat Watch Dogs Legion op 29 oktober verschijnt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

kudos voor Ubisoft

0
test

Hoop dat die nog gekoppeld wordt aan mijn uplay account, want op dit moment is die nog niet beschikbaar. Eerst al watch dogs gratis via Epic Games Storem nu Watch dogs 2 gratis bij Uplay.. heb ondertussen zoveel gratis top games..

0
test

@SuperDre Bij mij duurde het 4 uur voor ie verscheen.

0
test

@adutchman Bij mij helaas nog niets, zag wel registration confirmed, maar verder helemaal niets. En nog steeds niet in mijn library..

0

Aanbevolen voor jou