Warzone-integratie Call of Duy: Black Ops Cold War begint in december

Warzone-integratie Call of Duy: Black Ops Cold War begint in december

De integratie van Warzone in Call of Duty: Black Ops Cold War begint in december. Dat laat Activision weten.

De integratie gaat gepaard met het eerste seizoen van de game, dat iets na de lancering op 13 november van start gaat. Black Ops Cold War krijgt een nieuwe battle pass, die qua progressie gekoppeld is aan die van Warzone. Op deze manier kunnen spelers wapens in beide games gebruiken.

Ook maakte het bedrijf bekend dat spelers na de integratie kunnen kiezen welke loadout ze gebruiken in Warzone. "Spelers kunnen natuurlijk hun Modern Warfare-content blijven gebruiken in Warzone zodra Black Ops lanceert", zegt Activision-presidentRob Kostich.

"Een coole feature is dat spelers kunnen kiezen of ze hun Black Ops-loadout of hun Modern Warfare-loadouts in Warzone gebruiken. Dit is slechts een voorbeeld van hoe Warzone gaat uitbreiden."

Net als Call of Duty: Modern Warfare krijgt Cold War gratis content na lancering, waaronder voor de nieuwe Zombies-modus.

De game verschijnt op 13 november voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Op 8 december verschijnt een next-gen update en versie.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ben benieuwd hoe ze t met de gunplay gaan doen. Die van MW is vele malen beter dan Cold War dus hoop dat die wel blijft.

0
test

Hoop ook meenemen in mp

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou