'Warzone 2 wordt overwogen voor vorige generatie consoles'

'Warzone 2 wordt overwogen voor vorige generatie consoles'

De opvolger van Call of Duty: Warzone komt wellicht naar vorige en en huidige generatie consoles. Dat claimt VGC-journalist Tom Henderson.

Eerder deze week meldde Bloomberg dat Activision werkt aan een vervolg op Call of Duty Warzone voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Volgens bronnen van Tom Henderson sluit de uitgever een release op de voorgaande generatie consoles niet uit, afhankelijk van de verkoopcijfers van consoles.

'Warzone 2' zou daarmee een 'schone lei' voor de franchise zijn, met een nieuwe map en enkel nieuwe wapens. De game zou over 'ruim een jaar' pas verschijnen. 

Naar verluidt werkt Infinity Ward aan Modern Warfare 2, het vervolg op het in 2019 verschenen Call of Duty: Modern Warfare.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Alsjeblieft niet zeg. Next gen games worden zo erg beperkt door de hardware van last gen in features.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@CroniC Natuurlijk wel. Features zullen op de nieuwe platforms natuurlijk beperkt zijn omdat ze dezelfde game - ondanks geen crossgen - op beide platforms aan gaan bieden, althans dat verwacht ik. Dat beperkt de ontwikkeling. Het moet eens klaar zijn met de ontwikkeling voor last-gen, op deze manier gaan we nooit over. Het argument 'ik kan er geen een krijgen' is wat mij betreft ook een slechte, want als je een paar weekjes je best doet heb je er een.

0

@geeMc het zal sowieso waarschijnlijk de laatste call of duty op playstation worden. De rest zal waarschijnlijk exclusief worden voor pc en xbox. Laten we dan niet hypocriet zijn en deze dan gewoon voor alle platforms beschikbaar maken. Dan is er ook geen hypocriet geklaag dat COD nooit meer naar playstation 5 komt en men inclusiviteit belangrijk vindt. Terwijl men tegelijkertijd het slecht vindt dat die naar ps4 komt en inclusiviteit dan opeens niet meer telt.

0
test

@lightyears Wat is daar precies hypocriet aan? Volgens mij ontgaat je het punt waarom ik er moeite mee heb dat games nog steeds ontwikkeld worden voor last gen een beetje.

0

Aanbevolen voor jou