Warsaw is een tactische rpg tijdens de Tweede Wereldoorlog

Warsaw is een tactische rpg tijdens de Tweede Wereldoorlog

Indiestudio Pixelated Milk komt met Warsaw, een tactische rpg die zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog.

De game speelt zich zoals de titel al doet vermoeden af in Polen tijdens de oorlog. De game bevat verhalende elementen over liefde, vriendschap, loyaliteit en de strijd waar de personages in verwikkeld zitten.

Pixelated Milk heeft een eerste trailer uitgegeven waar nog geen gameplay in zit. Wel is de trailer geanimeerd door de Poolse animatiestudio Human Ark en bevat het muziek van de zangeres Brodka. Daarnaast zijn er twee screenshots uitgegeven die hieronder zijn te bekijken.

Qua gameplay vermengt Warsaw het tactische rpg-genre met strategie. Spelers moeten proberen te schuilen om zo niet op te vallen, maar zo nu en dan ook er op uit trekken om eten en drinken te verzamelen en nieuwe leden voor het team te vinden. De game speelt zich in een volledige stad af.

Warsaw komt ergens in het derde kwartaal van 2019 uit op pc, PlayStation 4 en Switch. De game is voor het eerst speelbaar op PAX East 2019, dat van 28 tot en met 31 maart wordt gehouden.

Watch on YouTube
Warsaw

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zeer stijlvolle trailer. Deze ga ik in de gaten houden. Mijn voorliefde voor WW2 i.c.m. een RPG. Dat moet wel tof worden :)

0

Ziet er een beetje uit als Darkest Dungeon in een nieuw jasje. Heb voorgenoemde titel laatst nog voor de PS4 gekocht en ben er zeer van aan het genieten. Heel benieuwd hoe deze developer dat raamwerk een twist gaat geven!

0

Aanbevolen voor jou