'Warner wist dat pc-versie Batman: Arkham Knight slecht draaide' | Gamer.nl

'Warner wist dat pc-versie Batman: Arkham Knight slecht draaide' | Gamer.nl

Een aantal testers van de pc-versie van Batman: Arkham Knight die liever anoniem willen blijven, claimen dat uitgever Warner Bros. maanden voor release wist dat de game slecht draaide op pc. Dat meldt Kotaku.

Volgens hen waren er tien testers voor de pc-versie, terwijl de consoleversies meer dan honderd testers kregen. De reden dat de consoleversies zoveel testers hadden was "omdat het maandenlang onmogelijk was de game aan de praat te krijgen op consoles."

Batman: Arkham Knight kwam twee weken geleden uit op Xbox One, PS4 en pc. De pc-versie werd snel weer uit de verkoop gehaald, omdat spelers problemen ondervonden, waaronder een onstabiele framerate en diverse crashes. "Het is opvallend dat Warner Bros. doet alsof ze geen idee hadden dat de pc-versie zo slecht liep", aldus één van de testers. "De versie was al maanden zo en alle problemen die we nu zien waren een jaar geleden exact aanwezig."

Volgens het artikel van Kotaku vonden sommige testers tot wel honderd bugs per dag en probeerden de ontwikkelaars te maken wat ze konden, omdat ze onder tijdsdruk stonden. Daarnaast zou de pc-versie alleen in een resolutie van 720p zijn getest, omdat de game zo het beste liep. 

De pc-versie van Arkham Knight is nog altijd niet te koop. Warner Bros. en ontwikkelaar Rocksteady werken aan een stabiele versie. Wanneer die verschijnt is nog niet bekend.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou