Warner Bros. werkt wellicht aan een rpg van Harry Potter | Gamer.nl

Warner Bros. werkt wellicht aan een rpg van Harry Potter | Gamer.nl

Warner Bros. Interactive Entertainment is op zoek naar medewerkers voor een nieuwe rpg van ontwikkelaar Avalanche Software. De benodigdheden betreffen onder andere voldoende kennis van Britse cultuur en grammaticale weergaven.

De omschrijving van de vacature luidt: "Warner Bros. Inc. zoekt een senior writer voor de Avalanche Story-afdeling. We zoeken een getalenteerde verhaalverteller met verstand van Britse cultuur en grammaticale weergaven. Sollicitanten moeten creatieve, gemotiveerde probleemoplo ers zijn, die het leuk vinden om samen te werken met andere schrijvers en ontwerpers om een meeslepend gameverhaal te creëren."

Avalanche Software maakte eerder licentiegames, zoals Disney Infinity, Cars en Toy Story 3. Ook het portfolio van Warner Bros. Games past bij de de opmerking dat schrijvers feedback zullen krijgen van "vertegenwoordigers van de franchise".

Speculaties op het internet noemen een Harry Potter- of Fantastic Beasts-rpg als mogelijke kandidaat. Tot slot heeft Avalanche Software nog een vacature openstaan voor een "AAA game" die gebruik maakt van de Unreal Engine 4.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou