Warner Bros. Montreal hint naar Batgirl in aankomende game

Warner Bros. Montreal hint naar Batgirl in aankomende game

Batgirl speelt mogelijk een rol in de aankomende game van Warners Bros. Montreal. Dat blijkt uit een datamine van een Reddit-gebruiker.

De afgelopen dagen deelt Warner Bros. geleidelijk hints naar de volgende game via codes op een speciale website. Op Reddit zegt gebruiker Chase-u alle codes te hebben gevonden (761941364995), die op Google linken naar de debuutcomic van Batgirl.

Barbara Gordon verscheen al eerder in de Batman Arkham-games, waaronder als Batgirl in een prequel-dlc in Batman: Arkham Knight. Ook speelt ze een rol als Oracle in Arkham Knight, waarin de verlamd in een rolstoel zit. Mogelijk wordt de aankomende Batman-game dus een voorloper op de delen van Rocksteady Games, al zijn er meerdere personages die de rol van Batgirl aannamen in de DC-comics.

Warner Bros. Montreal onthult de game volledig op zaterdag 22 augustus om 19:30 uur tijdens DC Fandome. Vermoedelijk gaat het om Batman: Gotham Knights. Ook toont Rocksteady zondagochtend om 02:00 uur Suicide Squad: Kill the Justice League.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Mag hopen dat de game beter word als die serie. Had laatst een keer gecheckt badwoman ik dacht wtf is dat zon slechte serie heb ik in een lange tijd niet gezien. Deed me denken aan die Supergirl of superwoman serie XD

0
test

@rpenning Batwoman en batgirl zijn 2 verschillende characters. De serie draait om Batwoman. Het character waar dit artikel over gaat is Batgirl. Over die serie, ja de CW arrowverse series begonnen best leuk, maar zijn inmiddels wel over hun top heen en beginnen voornamelijk belachelijk te worden.

0
test

Hoe meer zielen hoe meer vreugd in een spel. Arkham knight vond ik persoonlijk een waanzinnige game. Asylum en city waren ook heel erg goed

0

Aanbevolen voor jou