Warframe-uitbreiding The Heart of Deimos voegt nieuw gebied toe

Warframe-uitbreiding The Heart of Deimos voegt nieuw gebied toe

Warframe krijgt op 25 augustus een nieuwe gratis update in de vorm van The Heart of Deimos.

De update werd gisteren onthuld tijdens de de online versie van TennoCon. De update moet gelijktijdig op alle systemen uitkomen en voegt een nieuw open gebied toe in de vorm van de tweede maan van Mars, genaamd Deimos. Hier is veel verborgen technologie te vinden, maar ook de Infestation.

De spelwereld is vergelijkbaar met Orb Vallis en de Plains of Eidolon, maar dan wat kleiner. Er zijn onder andere procedureel gegenereerde grotten te vinden, alsmede twee gigantische wormen die constant met elkaar vechten.

The Heart of Deimos brengt ook een nieuwe tutorial naar de game die eerst al op bètaservers uit te proberen was. Dit om Warframe wat toegankelijker te maken voor nieuwkomers. De nieuwe Warframe heet daarnaast Xaku en is ontworpen door de fans van de game. NaXaku moeten Alchemist en Wraithe verschijnen.

Tot slot komen er Necromechs naar de game. Deze mechs zijn niet alleen in Deimos te gebruiken, maar in elk gebied. Ze zijn langzamer dan Warframes, maar worden uitgerust met veel sterke wapens.

The Heart of Deimos is vanaf 25 augustus verkrijgbaar in Warframe op pc, PlayStation 4, Xbox One en Switch.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou