Multiplayer-bèta van Warcraft 3: Reforged start deze week

Multiplayer-bèta van Warcraft 3: Reforged start deze week

De multiplayer-bèta vanhref="https://news.blizzard.com/en-us/warcraft3/23150112/warcraft-iii-reforged-s-multiplayer-beta-begins-this-week" rel="noopener noreferrer" target="_blank"> Warcraft 3: Reforged </a>start deze week en Blizzard meldt dat de eerste uitnodigingen worden nu verzonden.

De multiplayer-bèta laat spelers als Orcs en Humans spelen in 1v1- en 2v2- wedstrijden. De andere rassen zoals de Undead en Night Elf worden later toegevoegd, evenals meer modi. De uitnodigingen worden in verschillende golven verstuurd; de eerste gebruikers die toegang krijgen tot de bèta zijn degenen die een pre-order hebben gedaan van de Spoils of War-edition.

Warcraft 3: Reforged is een remaster van de klassieke rts Warcraft 3: Reign of Chaos en de uitbreiding The Frozen Thrones. Deze Reforged-versie biedt 4K-ondersteuning, heeft een vernieuwde interface en een verbeterde versie van de originele engine waardoor ook oude mods speelbaar blijven. Gebruikers kunnen bovendien hun eigen maps creëren en die van andere spelen met behulp van de vernieuwde World Editor.

De multiplayer-bèta start deze week voor spelers die zijn uitgenodigd.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ik denk dat je deze dan ook kan spelen op blizzcon

0
test

D'r is maar 1 frozen throne hoor. De uitbereiding heet dan ook "The frozen throne" en niet "the frozen thrones"

0

Aanbevolen voor jou