Wachttijden op servers Star Wars: The Old Republic | Gamer.nl

Wachttijden op servers Star Wars: The Old Republic | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Hoewel onduidelijk is hoe lang de wachttijden precies zijn, lijkt het gemiddelde rond drie kwartier te liggen. Ontwikkelaar BioWare had ervoor gekozen om een groep spelers eerder toegang te geven en vervolgens steeds golven aan spelers toe te laten tot de game, om de lancering soepel te laten verlopen.

Volgens BioWare is het "deels kunst en deels wetenschap" om precies te bepalen hoeveel servers er nodig zijn. Hoe minder servers, hoe langer de wachttijden. Hoe meer servers, hoe meer verspreid spelers raken en hoe kleiner de kans dat ze anderen tegenkomen.

"Hoe dan ook hebben we één duidelijk doel: ervoor zorgen dat mensen plezeier hebben. Hoewel we niet kunnen beloven dat er nooit wachttijden zullen zijn, kunnen we jullie wel beloven dat we deze zaak serieus nemen en voortdurend beoordelen om er zeker van te zijn dat ze beheersbaar en redelijk zijn", aldus BioWare op Swtor.com.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou