VVVVVV deze week naar 3DS | Gamer.nl

VVVVVV deze week naar 3DS | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De handheldversie komt met toegevoegde 3D-effecten, zes nieuwe levels en een op het onderste scherm van de 3DS weergegeven map. Ook krijgt de 3DS-versie na de release nieuwe content in de vorm van updates.  

VVVVVV is een platformer, maar niet in de traditionele zin. Spelers kunnen niet springen, maar moeten de zwaartekracht omdraaien om langs obstakels te komen. Het spel staat bekend om zijn pittige moeilijkheidsgraad en soundtrack, die volledig uit zogeheten chiptune-muziek bestaat.

Nintendo kondigde verder aan dat de Wii deze week de spellen Monster World IV en Wonder Boy In Monster Land ontvangt, deze kosten 900 Wii-punten. Verder krijg het DSi-kanaal de game Curling Super Championship, voor 500 Nintendo DSi-punten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou