Vrouwen Dead or Alive 5 realistischer en betekenisvoller | Gamer.nl

Vrouwen Dead or Alive 5 realistischer en betekenisvoller | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We hadden altijd al de seksfactor in Dead or Alive; in het verleden moesten de vrouwelijke personages grote borsten hebben en weinig kleding. In Dead or Alive 5 in het bijzonder, proberen we de focus meer te leggen op de vrouwen om ons heen; de stem van de vrouwen, de maniertjes. We zijn er realistisch over." Aldus Hayashi, die ook ingaat op de nieuwe richting van de studio.

"Het oude team stond bekend om het maken van spellen met twee primaire elementen: seks en geweld", vertelt Hayashi. "Het nieuwe team wil naar een nieuw niveau - een richting met emotionele ervaringen die spelers kunnen raken." In de ogen van de Team Ninja-baas moet geweld betekenis hebben in een spel en emotie is daarbij belangrijk. "We willen een game maken voor een volwa en publiek dat ze aan het denken kan zetten."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou