Vroege spelers Dark Souls worden in-game gedood | Gamer.nl

Vroege spelers Dark Souls worden in-game gedood | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Vandaag verschijnt Dark Souls in Japan, maar er zijn spelers die al eerder een exemplaar van het spel hebben bemachtigd. De ontwikkelaar heeft waarschijnlijk een personage aangemaakt waarmee het inbreekt in hun spelwereld, om ze dood te maken. Dit personage is level 145, heeft 1900 hp en heeft in al zijn vaardigheden het maximum van 99 bereikt.

Het is aannemelijk dat het personage door de ontwikkelaar zelf in het leven is geroepen, omdat spelers in de tijd dat zij de game al hebben kunnen spelen niet zo'n hoog level zouden kunnen bereiken. Een recensent van website Edge zegt er inmiddels 60 uur in te hebben gestoken en hij is level 43, met 1001 hp en vaardigheden die opgehoogd zijn tot maximaal 30. Dark Souls verschijnt in Europa op 7 oktober, voor de PlayStation 3 en Xbox 360.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou