Vroege gameplay Hellblade getoond in ontwikkelaarsvideo | Gamer.nl

Vroege gameplay Hellblade getoond in ontwikkelaarsvideo | Gamer.nl

De MSI GT72 2PE Dominator Pro is een compleet pakket van goede hardware. De bijgeleverde extra’s zijn welkom en recente games draaien naar tevredenheid. De effectieve, maar luide koeling maken een nauwsluitende headset verplicht. De laptop is te zwaar om comfortabel mee te nemen. Door die gebrekkige mobiliteit is de GT72 alleen geschikt voor een select gezelschap dat er bakken met geld voor over heeft om per se geen desktop te halen.

In de ontwikkelaarsvideo is onder andere het modelleer- en animatieproces te zien en vroege gameplay. In de gameplay is het vechtsysteem te zien: de speler bestuurt een vrouwelijk personage en vecht tegen verschillende vijanden. Dit is de achtste ontwikkelaarsvideo.

Hellblade is gebaseerd op een Keltische mythe, hoofdpersonage Senua moet de onderwereld doorkruisen. Het spel draait om snelle gevechten, maar heeft ook sterke personages en een diepgaand verhaal.

De game komt dit jaar uit op PlayStation 4 en pc. Ninja Theory liet begin januari tegenover PC Gamer weten dat de pc-versie van Hellblade waarschijnlijk 4K- en modondersteuning krijgt.

\


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou