Voorverkoop Hyper Light Drifter gestart op GOG | Gamer.nl

Voorverkoop Hyper Light Drifter gestart op GOG | Gamer.nl

Op GOG is de voorverkoop begonnen voor de actie-rpg Hyper Light Drifter. Een exacte releasedatum is nog steeds niet bekendgemaakt door de ontwikkelaar.

Vorig jaar werd aangekondigd dat Hyper Light Drifter in de lente van 2016 zou worden uitgebracht. Sindsdien is er geen specifieke datum bekendgemaakt. Een woordvoerder schreef in 2015 al over de release: “Verschijningsdata zijn een gevoelig onderwerp, en onze houding is dat we onze tijd nemen om het goed te doen. Alhoewel gehint hebben naar een geschatte datum, zijn we enthousiast om te kunnen melden dat we de game in de officiële releaseperiode uitbrengen.”

Hyper Light Drifter werd in 2013 gefinancierd op Kickstarter. Oorspronkelijk stond de release van de game gepland in 2014. Door problemen met de gezondheid van ontwikkelaar Alex Preston is de game uitgesteld.

Met de verschijning van de game op GOG is het aannemelijk dat binnenkort meer informatie wordt vrijgegeven over de releasedatum van Hyper Light Drifter. De titel is op moment van spreken te koop voor 16,09 euro.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou