Nu alle mooie voornemens zijn gemaakt en de champagne vanochtend z'n weg naar het riool heeft gevonden, staat ons weer een nieuw jaar te wachten met niet alleen veel langverwachte games, maar ook een hoop frisse plannen.

Mochten we afgelopen jaar nog met trots de nieuwe Gamer.nl lanceren; dit jaar staat er een minstens even heftige planning klaar. Daarmee bedoelen we natuurlijk niet alleen de uitbreiding van console-content, maar hebben we het ook over een nieuwe zwik features waarnaar we je (voor ons plezier ) nog even laten raden.

Om al deze plannen realiteit te laten worden zijn er met ingang van dit nieuwe jaar een aantal veranderingen binnen de Gamer.nl crew. Eén daarvan is de overdracht van de eindredactie aan Erwin Bergervoet. Joran Polak neemt hierdoor de komende 2 maanden een groot aantal hoofdredactionele zaken over, die op het moment door ondergetekende worden gedaan.

Naast alle redactie-wijzigingen en extra features is de GNL redactie ook trots aan te kondigen dat we deze laatste maanden van 2002 officieel zijn gestart met de bouw van een nieuw PC multiplayer platform. Dit compleet nieuwe onderdeel van Gamer.nl wordt gepowered door het GamePoint netwerk en in het eerste kwartaal van 2003 spectaculair worden gelanceerd!

Tot slot bedanken we de trouwe GNL aanhang natuurlijk voor alle input die we het afgelopen jaar hebben gekregen en wensen we je een mooi en succesvol 2003 toe!

Jimmy van der Have

namens de GNL redactie: Douwe de Vries, Erik Karssen, Erwin Bergervoet, Frank Herrman, Jaap van Nes en Joran Polak.