Voormalige S.T.A.L.K.E.R.-ontwikkelaars komen met Battle Royale-game Fear the Wolves | Gamer.nl

Voormalige S.T.A.L.K.E.R.-ontwikkelaars komen met Battle Royale-game Fear the Wolves | Gamer.nl

Vostok Games en Focus Home Interactive komen dit jaar met een nieuwe Battle Royale-game genaamd Fear the Wolves.

Deze game is vandaag officieel aangekondigd tijdens het jaarlijkse event "Le What’s Next de Focus" in Parijs. De game belooft een originele insteek in het Battle Royale-genre aan te kunnen bieden. "Een intense en originele gamemodus brengt een nieuwe twist naar het genre" wordt er gesteld.

In het spel worden spelers als een team of individueel gedropt in een radioactieve omgeving. Specifiek wordt er op de site van Focus Home Interactive zelf gerefereerd naar Chernobyl. Om de eerste plaats te bemachtigen in deze Battle Royale-game moeten spelers meer doen dan vechten met medespelers. Ook zijn er bedreigingen door veranderlijke omgevingen en een dynamisch weersysteem.

Meer informatie over de game volgt binnenkort. Fear the Wolves moet dit jaar nog uitkomen voor pc, Xbox One en PS4 en komt eerst als Early Acce -titel naar pc.

Volstok is gevestigd in Oekraïne en bestaat uit meerdere ontwikkelaars die eerder aan de S.T.A.L.K.E.R.-games hebben gewerkt. De studio bracht in 2015 de mmo-fps Survarium uit, die zich nog steeds in Early Acce bevindt.

Speel jij Battle Royale-games? In de Poll van de Week bespreken we de populariteit van het genre.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou