Voormalige ontwikkelaar Assassin's Creed gaat naar THQ | Gamer.nl

Voormalige ontwikkelaar Assassin's Creed gaat naar THQ | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

THQ Montreal gaat de ruimte bieden voor twee onafhankelijke teams. Het team waar Désilets de leiding over geeft, zal zich richten op compleet nieuwe titels. Het andere team, met aan het hoofd een Amerikaanse designer, zal een nieuwe game maken in een reeds bekende THQ-serie.

"De beste manier om verfri ende, kwalitatief hoogstaande game-ervaringen te leveren is door met het beste talent te werken. THQ is dan ook blij dat het de kans krijgt samen te werken met Patrice Désilets", aldus THQ's Danny Bilson. "We kunnen niet wachten tot Patrice bij ons komt. Hij heeft een pa ie voor games met heerlijke actiescènes, intere ante personages en filmische flair en we kijken er naar uit om hem samen met het nieuwe team een nieuwe franchise te laten ontwikkelen."

Désilets werkte aan de A a in's Creed-reeks, voordat hij begin juni zijn ontslag indiende bij uitgever Ubisoft.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou