Voormalige Blizzard-werknemers richten Frost Giant Studios op

Voormalige Blizzard-werknemers richten Frost Giant Studios op

Een aantal voormalige Blizzard-werknemers hebben de nieuwe ontwikkelstudio Frost Giant Studios opgericht.

De studio gaat zich richten op het ontwikkelen van real-time strategiegames. De studio is opgericht door Tim Morten en Tim Campbell. Morten werkte onder andere aan Stracraft 2 en Command & Conquer General 2, en Campbell was de lead campaign designer van Warcraft 3: The Frozen Throne. Veel andere leden van de studio werkten ook bij Blizzard samen met het duo.

De studio heeft 4,7 miljoen dollar losgekregen bij diverse investeerders, zo meldt GamesIndustry.biz. Dat geldt wordt gebruikt voor het ontwikkelen van een prototype voor gameplay, voor het onderzoeken onder consumenten en voor het uitbreiden van de studio.

Frost Giant Studios is een van de vele studio's die de afgelopen tijd is opgericht door voormalige Blizzard-werknemers. Zo heeft Rob Pardo Bonfire Studios opgericht en heeft Mike Morhaime Dreamhaven geopend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hoeveel ex blizzard werknemers zijn er wel niet? Iedere paar maanden is er weer zo'n bericht van ex blizzard werknemers die ergens gaan werken of een nieuwe studio beginnen.

0
test

@darkmanwls Ja veel het is een grote studio zoals je weet. Maar dit zijn dus niet zomaar een paar oud werknemers.

0
test

De voormalige schoonmaakster van Blizzard is van plan om haar eigen bedrijf op te richten. Ze gaat zich richten op zelfreinigende toiletten.

0

@ShadowKiller toilet simulator

0

Aanbevolen voor jou