Voormalig Team Bondi maakt mogelijk Mad Max-game | Gamer.nl

Voormalig Team Bondi maakt mogelijk Mad Max-game | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De informatie van Financial Review komt voort uit een interview van de website met George Miller en Doug Mitchell, die aan het hoofd staan van KMM Interactive. Mitchell stelt onder de indruk te zijn van wat het restant van Team Bondi gepresteerd heeft in de korte tijd dat zij bij KMM werkzaam zijn en wil de Mad Max-game om die reden door hen laten ontwikkelen. De voorwaarde hiervoor is dat de overheid belastingsvoordelen verstrekt, zodat KMM twee games gelijktijdig kan maken.

Volgens Mitchell was het eerste project van de Team-Bondi medewerkers het meehelpen aan de film Happy Feet Two. Het gemak waarmee het team wist te wi elen tu en het maken van games en films, overtuigde hem ervan dat het een geschikte kandidaat is voor het maken van Mad Max. De productie daarvan zou eigenlijk in Zweden gebeuren. Daarnaast heeft KMM de rechten verworven voor de nieuwe game van Team Bondi-oprichter Brendan McNamara, die momenteel de naam Whore of the Orient draagt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou