GTA Online toont mogelijke locatie Grand Theft Auto 6

GTA Online toont mogelijke locatie Grand Theft Auto 6

GTA Online-spelers denken de locatie van Grand Theft Auto 6 gevonden te hebben vanwege mogelijke hint in de nieuwe href="https://gamer.nl/artikelen/nieuws/grand-theft-auto-online-krijgt-open-wheel-race-series-modus/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Open Wheel Races Series</a>-dlc.

Het gaat om één van de circuits uit de dlc, Height of Society, die een gelijkenis vertoont met de stad waar Vice City op gebaseerd is: Miami (Florida). Een afbeelding met de vergelijkingen tussen het circuit en de stad verscheen onlangs op Eurogamer. Daar is ook op te zien dat Height of Society ook lijkt op de stad Chicago, Michigan en het land Mexico. De afbeelding is hieronder te bekijken.

De afbeelding voedt het eerdere gerucht dat de game zich naast Vice City ook in Zuid Amerika afspeelt. Ontwikkelaar Rockstar heeft tot nu toe weinig over het nieuwe deel in de Grand Theft Auto-franchise losgelaten. Dit zorgt ervoor dat het bol staat van de geruchten over de game. Rockstar heeft zelf nog geen reactie gegeven.

Wanneer Grand Theft Auto 6 uitkomt is nog niet bekend. Lees hier alle geruchten en feiten over GTA 6.

Gerucht GTA 6

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat is wel erg ver gezocht..

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou