Volledige line-up van Super Mario-Lego onthuld

Volledige line-up van Super Mario-Lego onthuld

Lego heeft alle Super Mario-sets onthuld die beschikbaar worden tijdens de lancering. Eerder werden al verschillende producten uit de doeken gedaan, maar nu komen er nog een aantal sets bij.

Naast de vereiste basisset lanceert Lego tien uitbreidingssets en vier Power Up-pakketten met nieuwe outfits voor Mario. Met de uitbreidingssets kunnen spelers vijanden als Bullet Bill, Bob-Omb en Spiny toevoegen aan de speelervaring.

Rondom de lancering wordt ook een app uitgebracht, waarmee gebruikers hun fysieke speelervaring kunnen uitbreiden.

De Super Mario-sets van Lego komen op 1 augustus uit. Meer informatie is te vinden op de website van Lego. Hieronder staan alle sets op een rijtje.

Starter Set

  • 71360 - LEGO® Super Mario™ Avonturen met Mario startset (59,99 EUR)

Uitbreidingssets

  • 71362 – LEGO® Super Mario™ Uitbreidingsset: Bewaakte vesting. (49,99 EUR)

  • 71363 – LEGO® Super Mario™ Uitbreidingsset: Desert Pokey. (19,99 EUR)

  • 71364 – LEGO® Super Mario™ Uitbreidingsset: Whomps lavafort. (19,99 EUR)

  • 71365 – LEGO® Super Mario™ Uitbreidingsset: Piranha Plant-powerslide. (29,99 EUR)

  • 71366 – LEGO® Super Mario™ Uitbreidingsset: Boomer Bill-spervuur. (29,99 EUR)

  • 71367 – LEGO® Super Mario™ Uitbreidingsset : Mario’s huis & Yoshi. (29,99 EUR)

  • 71368 – LEGO® Super Mario™ Uitbreidingsset: Toads schattenjacht. (69,99 EUR)

  • 71369 – LEGO® Super Mario™ Uitbreidingsset: Eindbaasgevecht op Bowsers kasteel. (99,99 EUR)

  • 71376 - LEGO® Super Mario™ Uitbreidingsset: De val van Thwomp. (39,99 EUR - alleen beschikbaar bij geselecteerde retailers)

  • 71377 - LEGO® Super Mario™ Uitbreidingsset: King Boo en de spooktuin. (49,99 EUR - alleen beschikbaar bij geselecteerde retailers)

Power Up-pakketten

  • 71370 - LEGO® Super Mario™ Vuur-Mario Power-uppakket (9,99 EUR)

  • 71371 - LEGO® Super Mario™ Propeller-Mario Power-uppakket (9,99 EUR)

  • 71372 - LEGO® Super Mario™ Kat-Mario Power-uppakket (9,99 EUR)

  • 71373 - LEGO® Super Mario™ Bouw-Mario Power-uppakket (9,99 EUR)

Personagepakketten

  • 71361 – LEGO® Super Mario™ Personagepakket (3,99 EUR)

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

544,- euro totaal. Dus dit of een PS5 of 3 dagen met familie in Super Nintendo World in Osaka. Wat een keuzestress weer zeg..

0
test

@erico Lego is altijd duur. Niet speciaal omdat het van dit is/ Het gaat ook om liefhebberij. Niet zo zeer voor kids. Ik ken wel iemand die Lego echt als hobby heeft en zijn hele huis vol. Daar zitten ook dure exclusieve dingen in. Dat jij dat niet uitgeeft is jou ding. Maar iemand als hij vind dit een goede prijs en geeft graag veel uit een Lego. Moet ik wel zeggen dat ik het ook niet zou doen maar ik snap wel dat iemand geld over heeft voor unieke mooie Lego collecties. Die jongen geeft niks om gamen dus voorheen is dit therapie en net zo leuk als vakantie. Het is maar waar je je passie legt en waarde gevoel. En waarde gevoel is niet 1 op 1 te leggen van Ps5 tov deze set. Want voor de ene heeft een ps5 geen waarde en voor een andere een hele set Lego. Voor weer een ander het uitbouwen van zijn auto of nog anderen het verzamelen van films. Daarbij is je vergelijking Osaka fout, want als je daar niet woont moet je ook de reis mee tellen en dat red je niet met je familie 3 dagen.

0
test

@watashi wa maurice desu. Speelgoed is nu eenmaal "duur". Ja je kan goedkope prul halen bij de Action maar dat is heel snel kapot. En Lego is kwaliteit, dat zeker.

0
test

@watashi wa maurice desu. Begrijp me niet verkeerd, zowel de Super Mario Lego, als de XBSX als de PS5 en Super Mario World staan hoog op mijn lijstje. Alleen mijn zakken zijn niet zo diep. De Lego kun je stukje bij beetje aanschaffen dus die is het meest waarschijnlijke om mee te beginnen. Nintendo+Lego is een pracht combinatie. Osaka zal inderdaad een meer-jaren plan zijn, want duurt even voordat we weer veilig kunnen vliegen, en volgend jaar Olympische spelen is ook niet handig mbt de prijzen.

0

Ff serieus als ze dit gemaakt hadden in de grootte van de Lego minifigs style en wereld dan had je gewoon dus echt Mario Worlds kunnen bouwen. Nu heb je van die rare Duplo Mario dingen dat gewoon niet gaat werken en met die prijzen? 😅

0

Aanbevolen voor jou