Volgende week volgt een nieuwe Night City Wire voor Cyberpunk 2077

Volgende week volgt een nieuwe Night City Wire voor Cyberpunk 2077

Op 19 november zendt CD Projekt Red een nieuwe Night City Wire-livestream voor Cyberpunk 2077 uit.

Het is de vijfde livestream rondom de langverwachte actie-rpg. De livestream moet meer informatie over Johnny Silverhand - gespeeld door Keanu Reeves - geven, alsmede de muziek in de game en "veel meer". De livestream begint om 19:00 uur Nederlandse tijd en is te bekijken via Twitch.

Cyberpunk 2077 staat gepland voor een release op 10 december. De game komt dan uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One, maar is via backward compatibility ook speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X en Series S. In 2021 moet een next-gen update uitkomen.

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Zit erg te twijfelen tussen deze game of de nieuwe Assassins Creed. Mensen hier die Assassins Creed Valhalla al hebben gespeeld en mij advies kunnen geven? 👍🏻

0

@thom-gamer Wie weet valt cyberpunk flink tegen. Het is niet te zeggen. Koop ze alle twee of wachten

0
test

@thom-gamer Gewoon Uplay+ halen voor deze maand voor 15 euro. Heb je meteen Legions en Valhalla. Kan je volgende maand Cyberpunk spelen.

0
test

Ben benieuwd of hij 10 december wel gaat halen.

0
test

@Soesterknol Begin ik ook serieus mijn twijfels over te krijgen en als ze het halen hoe afgewerkt gaat deze game werkelijk zijn... Werknemers dienen nu al rond de 100 uur per week te draaien. Klinkt niet echt alsof de game al klaar is. Ik hoop dat ik mij vergis... 😕 Gamekey ligt te wachten maar deze keer mogen ze deze echt niet meer uitstellen. Het is genoeg geweest.

0
test

@Tarash Cyberpunk ging in oktober al gold. De extra tijd zit hem in het voorkomen van glitches en errors (met vermoedelijk een day-1-patch).

0

Aanbevolen voor jou