Volgende Pokémon-games heten Black en White | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Een herfstrelease in Japan betekent waarschijnlijk dat de games in het eerste of tweede kwartaal van 2011 in Europa verschijnen. Tot nog toe is alleen Zoroark aangekondigd als één van de nieuwe Pokémon in de game. Volgens een vertaling uit het Japans door website Joystiq belooft Nintendo dat “elk aspect [uit eerdere Pokémon-games] op een innovatieve manier herboren zal worden.”

HeartGold en SoulSilver

Eerder deze maand kwamen het Pokémon-duo HeartGold en SoulSilver uit voor Nintendo DS. Deze games zijn remakes van de GBA-games Pokémon Gold en Silver en worden ditmaal geleverd met een stappenteller. Hierin kan een speler een Pokémon stoppen om deze automatisch te trainen met elke stap die hij zelf zet.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou