Nieuwe Metal Gear Survive-bèta aangekondigd, dit keer ook voor pc | Gamer.nl

Nieuwe Metal Gear Survive-bèta aangekondigd, dit keer ook voor pc | Gamer.nl

Op 15 februari start een nieuwe bèta voor Metal Gear Survive. Deze keer is de testversie ook beschikbaar voor pc-spelers.

Van 15 tot 18 februrari is er weer een bèta voor Metal Gear Survive. Een maand geleden was er ook een bèta, maar die was alleen toegankelijk voor spelers op PlayStation 4 of Xbox One. Deze keer kunnen spelers op Steam ook aan de slag. Dat laat Konami weten op de website.

Net als de vorige keer krijgen deelnemers een Fox Hound-nameplate, een Metal Gear REX-hoofd en een bandana voor het volledige spel. De mi ies zijn gelijk aan die in de vorige bèta maar er zijn wel nieuwe dagelijkse mi ies.

Verder meldt Konami dat gamers die Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain hebben gespeeld cosmetische voorwerpen als een ooglapje en een Metal Gear RAY-hoofd krijgen in de volledige versie van Metal Gear Survive. Hiervoor moeten spelers akkoord zijn gegaan met de voorwaarden van The Phantom Pain.

In onze preview schreef Jacco dat Metal Gear Survive ondanks alle controverse "absoluut een kans verdient". Zoals de titel suggereert is het zaak te overleven. Hiervoor moet de basis verdedigd worden, maar moeten spelers ook grondstoffen verzamelen en er zuinig mee omgaan.

Metal Gear Survive Bandana
Media has no description
Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou